Wij zijn DS People, een uitzendbureau gevestigd in Stellendam op het mooie Goeree-Overflakkee. Als betrokken bemiddelaar tussen opdrachtgever en werknemer ligt onze focus altijd op het vinden van de perfecte match. 

We laten u hier graag zien hoe DS People dat aanpakt, en wat ons anders maakt.

Bent u geïnteresseerd in het verhaal van accountmanager Kees van den Doel, samen met zijn vader verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij DS People? Klik dan op deze link

WERKWIJZE

DS People is gespecialiseerd in het werven van personeel voor de agrarische sector, de metaalbranche en (food)productie. Ook voor het invullen van administratieve functies bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor de agrarische- en metaalsector werken wij regelmatig samen met arbeidsmigranten, uiteraard in overleg met de opdrachtgever.

Als je arbeidsmigranten hierheen haalt, heb je ook een bepaalde verantwoordelijkheid en zorgplicht. Dat gaat verder dan alleen salaris overmaken. Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor ze.”
Kees van der Doel

DS People voldoet reeds aan de wettelijke vereisten die in 2025 worden gesteld aan uitzendbureaus. Wij hebben vrijwel alle certificaten binnen deze bedrijfstak behaald.

Naast de administratieve verwerking, nemen wij als juridisch werkgever ook alle risico’s en werkgeverslasten voor onze rekening. Zodat u bezig kunt zijn met wat u het liefste doet: ondernemen.

Zoals onze klanten vaak aangeven: ‘Bel DS People maar, dan weten we tenminste zeker dat alles goed en correct wordt afgehandeld’. Ons doel is niet om de grootste te zijn, maar wel de beste.”
Kees van der Doel

 

HET ONDERSCHEID

In al die jaren heeft DS People een grote database aan kandidaten opgebouwd, op en rondom Goeree-Overflakkee. We hebben daarnaast veel ervaring in het screenen en selecteren van deze kandidaten.

Bij ons draait het om mensen. We zien graag dat ze graag bij DS People als organisatie willen werken. De uitzendkracht is ons kapitaal. Daarnaast willen we de bedrijven waar we voor werken écht vooruithelpen. Wij streven ernaar om de norm te zijn in de uitzendsector, vooral in de omgang met de medewerkers.

Wanneer er een nieuwe plaatsing is, gaat er altijd iemand mee op de eerste dag. Een unieke werkwijze.

Onze klanten zijn daar inmiddels aan gewend. Voor een medewerker is het geruststellend dat er iemand aanwezig is die ze al kennen en vertrouwen.”
Kees van der Doel

Ons streven is altijd om het juiste te doen, zowel voor onze medewerkers als voor de klanten. Wij doen de zaken zoals ze horen te gaan. Regels zijn regels en daar willen we ons aan houden.

Een goed uitzendbureau zoals DS People biedt meerwaarde. Zo ondersteunen wij uitzendkrachten bij hun persoonlijke ontwikkeling.

“Sommige medewerkers kunnen een duwtje in de rug gebruiken. Wij staan altijd klaar om ze te begeleiden bij hun uitdagingen.”
Kees van der Doel

Maar ook voor onze relaties willen we meer betekenen. Zij beschouwen DS People als gelijkwaardige partner, waarmee ze kunnen overleggen. Wij zijn er ook om mee te denken en te adviseren. Dat vinden we een plezierige manier van samenwerken. Door onze brede ervaring weten we vaak alternatieve oplossingen aan te dragen. Dit wordt door relaties ook op prijs gesteld.

“DS People staat voor persoonlijk contact en directe communicatielijnen. Dat zijn aspecten die door andere partijen ook vaak worden genoemd, maar meestal wijkt de praktijk af. Wij onderscheiden ons hiermee in de branche, dat durf ik wel te beweren.”
Kees van der Doel