Erkend leerbedrijf

DS People is tot erkend leerbedrijf benoemd door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven ( SBB). En daar zijn wij natuurlijk ontzettend trots op!

DS People vindt het belangrijk om te investeren in toekomstig personeel en zo de kneepjes van het uitzendvak over te geven. Het geeft daarnaast flexibele versterking van een team, maar er komt ook altijd een frisse wind aan kennis en ideeën binnen. Zoals DS People het ziet is het een win-win situatie; de leerlingen kunnen de benodigde ervaring opdoen en wij kunnen onze kennis overdragen.

Om als erkend leerbedrijf te worden benoemd, moet je voldoen aan een aantal voorwaarden.
Gelukkig voldeed DS People aan alle onderstaande punten:

  • Wij bieden de student een goede en veilige werkplek. Daar oefent de student met werkzaamheden die horen bij het beroep waarvoor die in opleiding is.
  • We hebben een praktijkopleider en vertrouwenspersoon aangesteld die de eisen van de opleiding kent.
  • We werken samen met scholen en SBB voor een zo goed mogelijke aansluiting met de opleiding.

Ben je benieuwd voor welke opleidingen wij stageplekken open hebben staan? Je kan ze terug vinden op www.stagemarkt.nl https://stagemarkt.nl.

DS People BV, the perfect match

DS People zorgt ervoor dat zowel werknemers als werkgevers samen de perfecte match vormen.

Hijs- en Hefmonteur

Jij hebt affiniteiten met technisch ondersteunen. Het maakt je niet uit of dit nu over het inrichten of het onderhoud gaat van de bedrijfshal of

Verder lezen »

Plaatwerk medewerker

Door jouw technische aanleg en communicatieve vaardigheden ben jij de spil in het web van deze werkplek. Je houdt van orde, overzicht en het schakelen

Verder lezen »