Uitleg reserveringsysteem

Fase 1&2

Naast vakantiegeld ( 8,33% brutoloon) en vakantiedagen (10,87% brutoloon) bouw je ook een reservering op voor kort verzuim en feestdagen. Het kort verzuim kan opgenomen worden voor medische afspraken of bijzonder verlof. De reservering voor feestdagen wordt alleen opgenomen bij nationale feestdagen en zo ver als het saldo het toe laat. Deze reserveringen worden automatisch afgerekend bij het overgaan naar fase 3.

Fase 3&4

Naar rato van gewerkte uren bouwen medewerkers met een contract in fase 3& 4 hun vakantiedagen en vakantiegeld op. De percentages zijn hetzelfde als hierboven genoemd. Feestdagen worden doorbetaald door de uitzendwerkgever doordat wij een loondoorbetalingsplicht hebben.

Je vakantiedagen kan je in overleg met de opdrachtgever opnemen. Dit doe je het makkelijkste door een juist ingevulde uren bon te mailen naar info@dspeople.nl. Benoem hierop voor welke week en welke dagen je vakantie uren wilt opnemen. Het is niet mogelijk om meer vakantie uren dan het saldo op te nemen.

Meer informatie over de reserveringen kun je terug vinden in de NBBU cao voor uitzendkrachten.

DS People BV, the perfect match

DS People zorgt ervoor dat zowel werknemers als werkgevers samen de perfecte match vormen.

Junior Accountmanager

Organisatie Voor een familiebedrijf dat dagelijks de wereldzeeën doorkruist om de meest verfijnde vis, schelp- en schaaldieren te verwerven zijn wij op zoek naar een

Verder lezen »

Logistiek teamleider

Voor onze opdrachtgever, een groeiend familiebedrijf binnen de visindustrie, zijn wij op zoek naar een enthousiaste logistiek teamleider. In deze rol krijg je volop ruimte

Verder lezen »